vineri, 13 martie 2015

2% .... pentru mișcare.

2% PENTRU MIȘCARE
Și tu poți să redirecționezi 2% din impozitul pe veniturile din anul anterior (aproximativ 2,5 lei/lună la fiecare 1000 lei net) către Clubul Bănățean de Turism dacă servește o cauză dragă ție. Practic, poți dicta statului, modul în care vrei să fie cheltuită o parte din impozitul tău. Și nu te costă nimic. Dacă la ce i-am folosit în anul 2014 îți este pe plac (vezi mai jos), aplică aici

Clubul Bănățean de Turism a organizat peste 40 de evenimente, printre care amintim:
- proiectul "Iubește România Ta", cu excursii, drumeții și cicloturism care au avut ca destinații: Cheile Nerei, Transalpina, Transfăgărășanul, Maramureș, Biserici fortificate din Transilvania, Cascada Bigăr și Morile de Apă de pe Valea Rudăriei, Trans-Semenicul, etc.
- lansarea a două cărți din colecția "Pe Poteci de Munte" scrise de colegul nostru, prof. Marius Terchilă (colecția a ajuns  la 16 cărți, iar autorul a devenit în acest an Nr. 1 în România, pentru cărțile de drumeție);
- marcaj poteci montane și trasee de cicloturism în Munții Poiana Ruscă;
- realizarea a două punți peste Valea Mare și Șopot, facilități de acces la obiectivele turistice din zona Poieni Strâmbu;
- realizarea unei schițe turistice a zonei montane din preajma taberei școlare de la Poieni - jud. Timiș;
- prezentări de imagini de vacanță la Calpe Gallery - Expo Bastion;
- participare la târg de turism, conferințe de prezentare;
- participarea la elaborarea "Strategiei de Tineret a Municipiului Timișoara pentru perioada 2015-2020", prin includerea a patru teme din domeniul de activitate al Clubului Bănățtean deTurism. 
Activitățile noastre pot fi urmărite pe Facebook ( Clubul Bănățean de Turism respectiv Timisiensis Bikers ), pe blogul clubulbanatean.blogspot.ro sau pe site-TB.

Formularul 230 poate fi predat la oricare dintre evenimentele Clubului Bănațean de Turism (inclusiv evenimentele Departamentului Timisiensis Bikers) însoțit de o împuternicire pentru a-l putea depune noi în locul dumneavoastră sau poate fi depus de dumneavoastră la administrația financiară de care aparțineți. Mulțumim anticipat pentru ajutor.
Pentru eventualele nelămuriri vă rugăm contactați-ne prin mail ( contact@timisiensisbikers.ro , clubulbanatean@yahoo.com ), telefon (0746 034 062, 0722 242 298) sau pe Facebook2% PENTRU MIȘCARENiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu